eric westerink  
diensten biografie media contact referenties agenda
header

Diensten


Diensten Eric Westerink


Eric Westerink is een muzikale duizendpoot en daardoor bij veel gelegenheden in te zetten. Hieronder vind u enkele voorbeelden.

Energyzer

Een muzikaal intermezzo tijdens uw conferentie zet de gemoedstoestand weer op scherp!


Pauze-act

Een verrassende muzikale act op verschillende instrumenten met orkestband als "verfrissend tussendoortje" tijdens uw symposium.


Bedrijfsinspirator

Een sessie van 20 tot 50 minuten om uw werknemers te motiveren d.m.v. vergelijking van de muziekwereld en het bedrijfsleven.


(Gast)Musicus

Een unieke aanvulling op uw bestaande bezetting op alt-, tenor- en bastrombone, tenortuba en / of bastrompet.


Solist

Trombone, euphonium en/of bastrompet solist bij uw orkest voor alle stijlen die u wenst.


Uitvaart

Live muziek begeleiding bij uw uitvaart. Er bestaan veel nummers gerelateerd aan uitvaarten, maar alles kan geschreven en gearrangeerd worden, van klassiek tot pop tot kerkelijk. Zowel mogelijk als solo artiest, maar ook bijvoorbeeld als trombonekwartet en eventueel aangevuld met orkestband.


Docent

Denk aan ademhalingstrainingen voor (koper)blazers. Ondersteund door de eigen geproduceerde workshop "Kun je gapen? Gaap dan mee!". Ook als docent inzetbaar voor het instuderen van muzieksecties voor concours of concerten. Ook als docent inzetbaar voor (koper) secties bij het instuderen van bladmuziek voor concours of concerten.


Dirigent / Leider

Zeer ervaren als dirigent en leider (Kamper Trompetter Korps, March & Showband Rheden, Jubal Zwolle, verschillende klassieke ensembles, big bands etc. ook perfect voor uw bezetting.


Klankregisseur

Begeleiding bij CD-opnames om de kwaliteit van de opname aanzienlijk te verbeteren. Beter nog dan een dirigent zal de klankregisseur de muzikale kwaliteit tijdens de opname nauwlettend in de gaten houden. Ook zijn absolute gehoor is een aangename verwelkoming om sneller en beter te kunnen werken.
Social media

eric westerink op twitter eric westerink op linkedin eric westerink op youtubeLinks

• AE Muziek
• Bijzonder orkest
• Openingsact
• Quintus Kampen
• The New Symphonics
• Lied Begeleidingen


MP3 Samples

Klik hier om samples van Eric's muziek te beluisteren.2023 © West Sound Music | KVK 52552594 | Algemene Voorwaarden | Privacystatement
eric westerink footer